marți, 6 august 2013

Ingeri pierduti Online Gratis

Augustin Viziru si Zane Jarcu sunt personajele negative din “Ingeri pierduti”, noua telenovela romaneasca care va avea premiera in aceasta toamna, ACASA, iar la polul opus se afla Mircea Gheorghiu, omul legii si al dreptatii.
Augustin Viziru si Zane Jarcu sunt baietii rai din telenovela  Ingeri Pierduti
Augustin Viziru revine acasa intr-un nou rol de bad-boy, cel al lui Robi, prietenul si varul lui Tudor (Paul Diaconescu), un tip simpatic si smecher, care se pricepe de minune sa faca bani din afaceri necurate cu masini: “Robi este un baiat crescut in cartier, care se confrunta cu probleme de viata si incearca sa se descurce cum poate. Incerc sa fiu si “inger” si “demon” in acelasi timp, dar ma duc mai mult in zona de demon, ca de obicei. Sunt baiatul cel mai rau!”, spune Augustin Viziru.
In ceea ce priveste actiunea telenovelei “Ingeri pierduti”, Augustin Viziru are incredere ca va cuceri telespectatorii: “Este un proiect frumos, cu multa actiune, prin care incercam sa combinam drama cu comedia si sa le oferim telespectatorilor o altfel de poveste. Cu siguranta cei de ACASA nu se vor plictisi nicio clipa si se vor regasi in personajele din povestea noastra!”.
Zane Jarcu joaca rolul lui Danezu’, tatal lui Tudor (Paul Diaconescu), un tip dur si aparent insensibil, un tata autoritar care nu este apropiat de copiii sai: “Este un personaj dintr-o zona mai gri a societatii, un om care cu voie sau fare voie le face rau atat celor din familie, cat si celor cu care intra in contact. In interiorul meu nu regaseste acest gen de personaj, dar se pare ca reusesc sa construiesc oameni duri, uneori fara sensibilitate, dar care undeva inauntrul lor sunt oameni. Incerc sa-i inteleg, sa le motivez actiunile si sa-i fac din ce in ce mai umani”, explica Zane Jarcu, actorul care a jucat in filmul de cinema “La bani, la cap, la oase” si pe care publicul il poate vedea pe scena Teatrului “Maria Filotti” din Braila, in spectacolul “Gaitele”.
Adelina Toma o interpreteaza pe Cleo, fiica lui Danezu’ (Zane Jarcu), de care ii este foarte teama. Este o fetita baietoasa, care a crescut intr-un mediu al barbatilor, iar visul ei este sa lucreze cu fratele sau, Tudor (Paul Diaconescu), la atelierul auto: “Crede ca le stie pe toate si nu se sfieste sa zica verde-n fata adevarul. Ma regasesc in personajul meu, insa in realitate eu sunt mult mai feminina. Chiar daca am avut multe emotii in primele ziele de filmare, pe parcurs m-am obisnuit, iar indicatiile regizorale s-au dovedit a fi extrem de utile”, spune Adelina Toma.
Mircea Gheorghiu, cunoscut telespectatorilor din productiile “Iubire si onoare” si “Aniela”, revine ACASA in telenovela “Ingeri pierduti”, unde este omul justitiei care vrea sa restabileasca ordinea si dreptatea cu orice pret. Se afla pe urmele indivizilor care se ocupa cu afaceri necurate: “Joc rolul unui politst care este chemat sa analizeze un jaf. El a trecut printr-o experienta destul de delicata in viata lui, in urma careia a devenit rutinat si putin preocupat de propria persoana, dar lucrurile se aseaza pe fagasul normal”, spune Mircea Gheorghiu.
Augustin Viziru, Zane Jarcu, Mircea Gheorghiu si Adelina Toma se alatura distributiei telenovelei “Ingeri pierduti”, care va avea marea premiera in aceasta toamna, ACASA, al carei subiect este inspirat din campania Pro Tv “Tu stii ce mai face copilul tau?”, castigatoare a premiului Emmy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu